Om Vinfruen


Import og salg af kvalitetsvin fra Franken

Danmarks største udvalg af Frankenvine

Efter adskillige sommerferieture til Tyskland landede vi lidt tilfældigt i Franken for et par år siden.I Franken i Sydtyskland har jeg smagt vine, som gør mig glad i min mund.

Den glæde har jeg et ønske om at dele med andre.Jeg kan lide vine, som er friske, frugtige og aromatiske, med den rette kombination af sødme og syre og som naturligvis passer til enhver lejlighed og altid på terrassen!

Og smagen på vinen skal helst være, så den giver lyst til at  drikke endnu et glas.

De friske vine passer godt til let sommermad, men kan sagtens drikkes uden tilbehør.Det er derfor helt sikkert, at de vine, som kan købes hos Vinfruen, har været udsat for en kritisk smagskontrol.Jeg har valgt at købe både fra vinproducenter, som er godkendte som økologiske vingårde, men også fra mere traditionelle vingårde.

Jeg har erfaret, at vinbønder generelt er meget bevidste om brugen af sprøjtemidler, og ved at ”læse” vejret, begrænser de brugen.At finde og købe de rigtige vine kræver, at der smages på mange vine, og lyttes til anbefalinger af de gode vinproducenter.

Jeg har valgt at købe vin fra små producenter, som er passionerede omkring deres produktion. At lave en god vin er en videnskab, hvor meget også afhænger af vejret.

Der er rigtigt meget manuelt arbejde, og udvælgelsen af de rette druer til produktionen har stor betydning for slutproduktet.Vinfruen blev Cittaslowcertificeret i 2016 - læs mere om Cittaslow hér: http://www.cittaslow.svendborg.dk/

Zum Wohl!

Åbent i Vinkælderen på Eggertsvej 23 hver torsdag kl. 16 - 18.


Alle bestillinger uanset størrelse leveres gratis i Svendborg by, Rantzausminde, Tåsinge og Thurø.


© Vinfruen

Vinfruen

V/Anette Jensen

Eggertsvej 23

5700 Svendborg


Cvr-nr. 36351454

Bank 5479-2104072


Kontakt:

Telefon 4260 5700

Mail  post@vinfruen.dk